16/8 Fra Castelo til Povoa de Varzim

Dagen etter brukte vi formiddagen til å se oss rundt i byen, og ved 13 tiden la vi ut på havet igjen. Flott vind skrått bakfra, 14-16 knop og helt perfekt for medvindseil. Så vi heiste genakkeren og kruset stille og rolig med bare den i fire timer sydover kysten.

IMG_0719
For bare genakker. Bilde tatt av en engelsk båt vi traff senere.

IMG_0699

Vi hadde sett oss ut det vi trodde var en liten landsby, så vi var litt forundret da det dukket opp store hoteller i horisonten. Dette er litt av «fiskebyen» vi kom til.

IMG_2735
Større by enn vi hadde forventet

Vi ble møtt på bryggen av marinapersonell og en hyggelig svenske som kunne meddele at det var felles grillfest klokken 1900. Det er de som ligger på bryggene som finner på at vi må ha grillfest, alle kommer med egen mat og så deler vi, prater og koser oss uti de små timer. En veldig koselig kveld og vi ble kjent med mange vi sikkert ser flere ganger sørover.

Etter å ha ruslet noen timer i byen hadde vi ved 14 tiden tenkt å ta en etappe til Porto, og derfra skal Sara reise hjem på lørdag (i dag er det torsdag). Men akkurat idet vi kom tilbake til båten veltet det inn med tåke og i løpet av 10 minutter var den så tjukk at det var helt utenkelig å dra noe sted. Kaldt ble det også.

IMG_0713
Graut-tjukk tåke. Det er bare å vente…

Så vi lå på vent et par timer, tåken forsvant og vi var igjen på vei med kun genakker i et bedagelig tempo.

 

 


2 kommentarer om “16/8 Fra Castelo til Povoa de Varzim

 1. Ville bare si tusen takk for veldig gode reiseskildringer – vi leser de begge to☺ Ellers kan vi rtapportere at alt ser ut til å fungere bra med båten – får brukt den litt lite da jr har hatt tilbakefall men vi prøver nå ut alternative behandlingsformer i inn og utland – så håper vi finner en løsning☺ God tur videre og igjen – 1000 takk for at dere deler.
  Christian

  Med vennlig hilsen,
  Christian Espeseth
  Leder Marketing Strategy/Partner
  RED Gruppen
  Pilestredet 27 | 0131 Oslo | Norway
  Tel: +47 40 85 30 00
  christian@redgruppen.no | http://www.redgruppen.no

  Nyheter fra RED-Gruppen: REDGruppen.no
  Meld deg på vårt nyhetsbrev her

  Liker

 2. Å, Så jeg unner og misunner dere den turen .`Her regner det i ett sett så det blir nesten ikke tur rundt Hove en gang. Koselig å følge med dere! klem Tanta i Arendal

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s