Santiago De Compostela

Etter et par dager i Gijon var det tid for å leie bil og kjøre de 350 km inn i landet til Santiago De Compostela. Katrine hadde flybillett ut derfra på tirsdag morgen, og Sara landet mandag kveld – crewbytte. Grunnen til at denne byen ble valgt som crewbytte by var at vi hadde stor tro på at vi ville ha kommet til La Coruna nå, og derfra til Santiago er det bare 60 km. Dessuten hadde vi lyst til å besøke denne flotte Pilgrims-byen.

IMG_0704

 

Og for en by!!! Fantastisk katedral med historiens sus i veggene, kirker og klostere side om side med moderne bygg. Vi trålet gamlebyen på kryss og tvers i to dager og spiste den beste tapas vi har hatt så langt.

Den siste kvelden var det konserter på plassene rundt katedralen – med popmusikk og salg av alkohol. Rett utenfor katedralen – det hadde IKKE skjedd hjemme 😄

Alt har en ende og grytidlig tirsdag morgen kjørte Kaia til flyplassen for det var tid for å si hadet til Katrine. Litt tårer, det må innrømmes, men så var det avgårde. Vi sees igjen til jul i Karibien.

IMG_0708

På veien tilbake til hotellet passerte hun pilgrimsvandrere på vei inn til Santiago, kokken 0600 en bekmørk morgen.

Litt senere tirsdag var det en glede å møte Sara og at hun ble med oss hjem til 2K i Gijon. Vi hadde en dag til her med bading og byvandring, ny klesvask, vask av båt innvendig og utvendig og sliping av dørkplatene innvendig for å bli kvitt litt knirk (og det virket!).

Sara kom ombord og fikk et velfortjent bad i Biscaya bukta-22grader.

IMG_0522


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s