25/7 Over Biscayabukten til Gijon

Men vi hadde fremdeles langt å seile til A Coruna i Spania for å kjøre derfra til Santiago de Compostela der Katrine har returbillett på tirsdag første august.

Meldingen for vær og vind var OK over Biscaya til Spania, og vi la ut tirsdag morgen og håpte å nå A Coruna. Men igjen ble vinden litt skarpere enn vi hadde håpet på, så vi måtte dreie innover i bukten og etter 48 timer skarp kryss så vi konturene av Gijeon i Spania og kjente en annerledes lukt og temperatur i luften. For Katrine var overfarten litt mer enn vi hadde håpet på, hun sov mye, spiste tørre kjeks og drakk Cola 😄👍.

IMG_0482

 

Stemningsbilder fra overfarten. Ull-teppet er Katrine….og det siste bildet er når vi nærmer oss land.

Dette var vår fjerde Biscaya krysning og vi våger å påstå at dersom en bare har tid til å ligge og vente på været, så er ikke den berømte bukten noe problem.

I strålende, etterlengtet sommervær la vi til kai i Giljon, den største byen i Asturias-området. Flotte strender, fine fjell i bakgrunnen og 22 grader i vannet var med på avgjørelsen om at vi ble her til vi skal til Santiago de Compostella på søndag. Deilig å bare roe ting ned 😎☀️

Byen syder av liv hele døgnet, om formiddagen handles det og spises lunsj og så er det siesta…. Etter den er det tid for en liten appetizer og så middag ved 20/21 tiden, for alle aldere. Skikkelig koselig å bare vandre i bygatene og se på alt som skjer og ta en cerveza innimellom. Vi testet også den lokale eplesideren som området er kjent for, men det ble med en flaske…😄

image

 


En kommentar om “25/7 Over Biscayabukten til Gijon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s