6-7/7 Borkum- Scheveningen

Som sagt så sov vi lenge, og etter en dusj og frokost var vi under seil klokken 11. Hvor langt vi skulle var usikkert, vi ville se hva vinden ga oss av fart og retning.

I dag var det spinakkerføre, så nå har vi brukt alle seilene vi har med oss sammen med Rannveig. En flott dag der vi kostet avgårde på havet langs Nederland, og vi bestemte oss til slutt at vi gikk langa kysten til Schrevniningen, og det betyr en etappe på 140 nautiske mil og nattseiling.

Vi forberedte for nattseiling en og en; trakk løpeliner, fant frem sikkerhetsliner og vester og spiste middag sammen.

image

Så var Rannveig først på vakt og vi andre gikk og sov. Kjell sov i cockpiten siden det var første gang Rannveig hadde nattevakt i 2K, men de tre timene gikk uten problemer så nå er «innkjøringen» over.

IMG_0363

Rannveig klar for første nattevakt mex 2K

Det var en fin natt der vi gikk tre timers vakter hver. Midt på natten var det et voldsomt uvær i sør med lyn og torden, men det hadde gått forbi før vi kom så langt. Men det var et majestetisk skue å se lynene som slo ned i sjøen.

Vi lå fortøyd i Scheveningen utenfor Den Haag klokken 11:30 etter 24 flotte timer på sjøen.

image

 

 

 


En kommentar om “6-7/7 Borkum- Scheveningen

  1. Dere er tøffe. Ønsker dere alt lykke på jorden. Vi reiser til Hellas den 6. August. Setter stor pris på alt vi lærte fra dere ifjor. Klem fra Asker

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s