5/7 Helgoland – Borkum

Den tyske båten som lå utenfor oss handlet rundstykker og «en kilo schwarzbrot» til oss for frokost, og med den mursteinen i magen kastet vi loss og gikk til fuel-bryggen for å bunkre diesel. Vi sølte ikke diesel – det er skrevet med STORE bokstaver at da ble det store bøter, og det ligger ikke i budsjettet.

Så var vi på gang igjen, og fikk etterhvert vind for genakker. Rannveig var i sitt ess og sto staut til rors i flere timer. 👍😄

På vei inn til Borkum møtte vi en annen «K»…

IMG_0635

Igjen ble det en lang dag, og det er ikke veldig mange havner vi kan gå inn i, så vi måtte til Borkum ved grensen til Nederland 11,5 time etter avreise. Middag ombord (svinefilet fylt med ost, fløtesaus og ris) var klgokken 23.00….- med rødvin. Vi sov lenge neste morgen 😜⛵️

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s