6/8 Luarca – Vicedo

Etter en litt urolig natt med mye gynging var det godt å kaste fortøyningene og heise seil igjen. Vinden var frisk, opptil 30 knop og denne dagen hadde vi den med oss!! Lykke 😍😁. Vi hadde en flott seilas på 50 mil der vi så toppfart på 12 knop. Da solen til slutt også kom frem var det godt å være ombord.

IMG_0732

Vi hadde bestemt oss for en liten by som heter Vicedo og kom inn i en bitteliten havn på høyvann, og det var ikke plass for så store båter som vår i den bittelille lystbåthavnen. Men innerst, bak fiskebåtene var det plass-dog var vi litt usikre på hvor lavt vannet ville bli i løpet av kvelden. Men vi la til og etterhvert som det nærmet seg lavvann kl 22:30 fulgte vi spent med…

IMG_0733
Det gikk godt men det kan ikke ha vært mange centimetere med klaring.

Det ble litt springing om natten for å passe på fortøyningene etter hvert som vi gikk opp, og så nedover igjen. Det var ikke mye plass å bevege seg på hverken frem eller bakover, men Kaia sover som prinsessen på erten og var ute ved hver minste lyd.

Dette var ikke et blivende sted så neste morgen er vi avgårde.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s