13/7 River Medway – Boulogne sur Mer

Vel ute av Themsen var det motvind ned mot Dover, så det ble motorseiling noen timer for å kunne legge om kursen. Vi var ikke sikre på hvor vi skulle i Frankrike, vi var enige om å se hvor vinden var gunstig og så gå der.

White cliffs of Dover er alltid mektig, og da vi var på linje med de la vi om kursen og krysset Den britiske Kanal. Det er separasjons-soner i kanalen – en side der trafikken går nord og en som går syd, og de skal krysses på raskest mulig måte.

Vi hadde fin vind og seilte i god fart mot Boulogne-sur-Mer og kom inn der på ettermiddagen i strålende sol. Tidevannsforskjellen her var syv meter så her måtte  vi passe på og gå inn og ut av havnen på høyvann.

Vi ruslet en tur i byen og fikk oss en blåskjellmiddag før det var dags for å køye.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s