21/7-17 Nyhavn

En av punktene på Kjells Bucket-list var å ligge med egen båt i Nyhavn, og da vi sakte gled inn i kanalen onsdag ettermiddag var det masse plass😄. Så vi var raske med å få fortøyninger i land og sikre oss en god plass i hjertet av København.

DSC_0906

Fint vær og studentslepp gjorde at det ble litt lite søvn første natten, men hva gjør vel det når en har ferie.

Torsdag ettermiddag kom Agnethe og Alexander fra Gøteborg for å bære med oss et par dager.
Vi var på Papirøen, i Christiania, leide sykler og kom oss rundt i distriktet og hadde et par veldig fine dager. Noen tårer fra både mor og datter ved avskjed på togstasjonen måtte til, men vi sees til jul.

dsc_0923.jpg

IMG_0181

Nyhavn var et trivelig og sentralt sted å ligge og det var mange kjente som kom forbi; en delegasjon fra Teinå skole, Claus, Ivar, Andre for å nevne noen. Kjempetrivelig når kjentfolk stikker innom. Den berømmelige symaskinen ble også brukt i cockpiten, og det ble rene attraksjonen for fotograferings-lystne turister.

Lørdag kveld kom våre danske venner Karen Margrete og Niels med tog for å være med på en legg eller to sydover i Danmark.


En kommentar om “21/7-17 Nyhavn

  1. Kjenner jeg får tårer i øynene bare av å lese om avskjed…………men for et eventyr dere legger ut på. Kjekt å få følge 🙂 masse klem fra meg

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s