Ut av Norge

Egersund ble første overnatting og deretter en laaang seilas til Arendal. Der ble 2K liggende i Kittelsbukt i 10 dager mens Kjell seilte Færderseilasen (med tidenes dårligste resultat) og Kaia brukte tid på venner og familie.

Symaskinen ble flittig brukt både i garasjen på Krona (Kaias barndomshjem) og i båten. Her skal det etter hvert sys både ankerseil og forlengelse av sprayhood og sikkert masse annet også. En skikkelig fornuftig investering den maskinen 😄

Torsdag morgen 15. juni la vi ut forbi Torungene og følte at NÅ er vi endelig på vei. Vi ble til og med fulgt et stykke av gode venner og det resulterte i flotte bilder.

image2

Skagen var første stopp, og vi hadde fløteseilas over. Båten er tungt lastet men hun oppfører seg fint både i med- og motvind. Vi var litt spente på hvordan hun ville være å seile, det er tross alt sikkert ett ekstra tonn ombord.

Skagen var som vanlig veldig hyggelig, men vi trenger å strekke kjølen så lørdag morgen var vi lystne på å dra videre. I nydelig vær og vekslende vind tok det oss 10 timer å seile de 70 nautiske milene til Anholt, og vi fikk testet spinakeren noen timer. Det var egentlig genakkerføre da vi begynte å finne frem seil og skjøter, men innen vi var ferdige hadde vinden dreid og vi måtte rigge om 😜.

image1

Hva gjør vi så de timene på sjøen? Vi rigger seil, rigger ned seil, lager mat og spiser, sover litt, leser, polerer skuta som har blitt forsømt på det området, rydder litt under dekk – og sånn går dagene.

Anholt er en plass ingen av oss har vært før så den må sees skikkelig så vi blir et par dager. Det er ingenting som haster bare vi er i København på torsdag for da får vi besøk 😍


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s