Snart klar

Det er med blandede følelser vi innser at vi har hatt siste natt hjemme på Sola på lenge. I dag flytter vi inn i båten ⛵️og om to dager kaster vi loss. Det er mye følelser i sving, mer enn noen av oss hadde regnet med, og det er mye å bearbeide. Men vi tar en ting om gangen og kommer i mål til slutt.

I dag er det «åpen båt» på brygga på Hundvåg og vi er spent på hvor mange som dukker opp. Det serveres pølser 🌭og drikke 🥂 🍺 og været har så langt vist seg fra sin beste side.☀️

Lørdag kaster vi loss og neste destinasjon er Arendal. Der ligger vi ved kai i Kittelsbukt en god uke mens Kjell er i Oslo for å seile Færderseilasen. Kaia skal bruke tiden på familie, venner og få system i båten. Så er det Danmark, Tyskland, Helgoland, London og eventyret har begynt. ⛵️😄


En kommentar om “Snart klar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s